Skip to main content

Notarispraktijk Den Beer Poortugael

Parkeren


Parkeren

Voor onze cliënten hebben wij parkeerplaatsen gereserveerd op het parkeerterrein van het hotel Pullman Cocagne. Dit buiten parkeerterrein bevindt zich recht tegenover ons kantoor en staat aangegeven met P2.

Eventueel zijn er ook nog enkele parkeerplaatsen voor u gereserveerd in de parkeergarage gelegen onder het hotel Pullman Cocagne, aangegeven met P1.

Bij uw vertrek krijgt u van ons een uitrijkaart, waarmee u gratis het parkeerterrein/de parkeergarage kunt verlaten.

Mail ons nu 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Eindhoven. Het kantoor ligt op loopafstand (ca. 7 min) van het station Eindhoven Centraal.

kaartje

Auto

Komende vanuit Den Bosch

Vanaf de A2 vanuit Den Bosch volgt u de borden richting Centrum Eindhoven, Woensel, Son en Breugel, Helmond (A58). Aan het einde van de snelweg bij het stoplicht gaat u rechtsaf de J.F. Kennedylaan in. Deze weg volgt u tot aan de stoplichten. Vervolgens slaat u links af. Bij de rotonde (Berenkuil) gaat u rechtdoor (Insulindelaan). Bij de eerste stoplichten slaat u rechts af de Tongelresestraat in. Na de brug gaat u direct rechts af de Kanaaldijk Zuid op. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. U rijdt vervolgens rechts het Kerkplein op en u rijdt rechtdoor de Tramstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het begin van de straat aan de rechterkant. U kunt uw auto links parkeren op het P2 parkeerterrein van het hotel Pullman Cocagne.

Komende vanuit Weert/Maastricht

Vanaf de A2 gaat u bij knooppunt Leenderheide rechtdoor de Leenderweg op. Bij de rotonde Floraplein gaat u eveneens rechtdoor. U blijft de weg volgen tot aan het vijfde stoplicht. Daar slaat u rechtsaf de Hertogstraat in. Deze straat gaat over in de Vestdijk. Bij het derde stoplicht gaat u rechts af de Ten Hagestraat in. Vervolgens gaat u vrijwel direct linksaf het Kerkplein op en rijdt u de Tramstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het begin van de straat aan de rechterkant. U kunt uw auto links parkeren op het P2 parkeerterrein van het hotel Pullman Cocagne.

Komende vanuit Turnhout/Antwerpen

Vanaf de E34/A67 neemt u de afslag Waalre (afrit 33). U gaat links af onder het viaduct door en u rijdt de Aalsterweg in. Deze weg vervolgt u tot aan het zesde stoplicht. Daar gaat u rechts af de Hertogstraat in. Deze straat gaat over in de Vestdijk. Bij het derde stoplicht gaat u rechts af de Ten Hagestraat in. Vervolgens gaat u vrijwel direct linksaf het Kerkplein op en rijdt u de Tramstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het begin van de straat aan de rechterkant. U kunt uw auto links parkeren op het P2 parkeerterrein van het hotel Pullman Cocagne.Meer weten?

Vraag dan nu informatie aan

Vacatures

Notarieel medewerker / Notarisklerk

Wij zijn op zoek naar een NOTARIEEL MEDEWERKER / NOTARISKLERK bij voorkeur met enige werkerv...

Contact

U kunt op de volgende manieren in contact komen met ons kantoor:

Telefoon:  040 - 219 84 00
E-mail:

Bezoekadres:
Tramstraat 35A 
5611 CN Eindhoven


© Notariskantoor Den Beer Poortugael - Website: Van Dongen Design - Inloggen